Lista de rechizite » Despre noi
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

section

LISTA DE RECHIZITE

 

Despre noi

 

"listaderechizite.ro" (Lista de Rechizite)  este un proiect al SC DESCRIS PENSHOP SRL, cu sediul in Cluj Napoca, Romania, J6/168/2015, CUI 34302194, capital social 200 lei.

Lista de Rechizite  isi propune sa ofere parintilor ocupati din Romania pachete de rechizite pentru copiii cu varste intre 5 si 15 ani , croite dupa recomandarea profesorilor dif fiecare scoala in parte.

 

Detaliile noastre de contact sunt: Strada Taietura Turcului 47 (in incinta depozitului LECOM), Cluj Napoca, Romania, Telefon: 0376448192

 

e-mail: info@descris.ro

formular de contact http://listaderechizite.ro/contacts/

 

Cum funcționează programul Lista de Rechizite?

Programul Lista de Rechizite furnizează rechizite şcolare gata ambalate în kituri personalizate la începutul unui nou an școlar. Fiecare kit este personalizat încât să se potrivească cererilor profesorilor din fiecare clasă. Părinții comanda kitul online iar acesta este livrat în mod convenabil la școala copiiilor.

 De ce ar alege profesorii/învățătorii programul Lista de Rechizite?

 Elevii vin la clasă cu rechizite corecte, nu cu ceva care este "suficient de bun". Aceasta ajută la menținerea continuității în sala de clasă. Profesorii au ani de experiență și știu ceea ce funcționează și ce nu, ei cunosc care produse sunt de durată și acelea ce va trebui să fie înlocuite mult prea repede.

 De ce ar alege părinții programul Lista de Rechizite?

Cumpărarea rechizitelor la inceput de an școlar nu este un lucru preferat de majoritatea oamenilor și la mulți părinți le-ar plăcea ca acest lucru sa fie făcut pentru ei. Zilele noastre sunt foarte aglomerate, iar părinții apreciează gestul, ca altcineva să facă cumpărăturile încât lor să le rămână mai mult timp pentru cei dragi. Mulți oameni s-ar bucura mai degrabă de ultimele zile de vară în loc să facă cumparaturi pentru rechizite școlare. Este o experiență de stress-free. Unde altundeva poți spune asta atunci când faci cumpărături de rechizite?

Ce se întâmplă după ce am cumparat un kit?

Programul Lista de Rechizite alcătuiește kitul copilului dumneavoastră în conformitate cu lista de rechizite pregătit de profesor. Termenul de livrare este de comun acord cu școala iar kitul pregătit pentru copilul dumneavoastră îl va aștepta la școală înainte de a începe cursurile.

 Vindeți articole de marcă sau articole generice?

 Noi vindem articole de marcă, cum ar fi Faber-Castell, Pelikan, Kores, Koh-i-Noor, Pigna, Gold Paper, Snopake, Staedtler și Canson. Aceste articole au fost testate de-a lungul anilor, deci vom alcătui kitul de rechizite al copilului dumneavostră din obiecte de cea mai bună calitate.

 Aveți prețuri mai mari decât celelalte magazine?

O să vedeți că avem prețuri competitive cu magazinele care vând produse și mărci similare. Lucrăm direct cu producătorul sau importatorul, economisind timp sau bani și pentru dumneavostră. Veți obține beneficii maxime fără complicații. 

Cum porneşte în clasa mea programul Lista de Rechizite?

Fie ca este elev, profesor sau parintem trimite-ne lista de rechizite a clasei tale prin e-mail, fax, mesaj facebook, la telefon sau prin formularul de contact de pe site.

Noi pregatim un pachet conform listei si il publicam pe site, apoi oricine poate sa comande pachetul gata facut, cu livrare acasa sau la scoala. 

Care sunt datele de contact?

e-mail - info@descris.ro

telefon - 0376448192

facebook - https://www.facebook.com/ListaDeRechizite

pagina de contact pe site - http://listaderechizite.ro/contacts/