Lista de rechizite » Doneaza un ghiozdan echipat
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

section

Doneaza un ghiozdan echipat

Doneaza un ghiozdan echipat

DE CE?

Desi traim in secolul XXI si facem parte din Uniunea Europeana mai avem comunitati si sate intregi de copii care nu-si permit sa mearga la scoala si gradinita, sau o fac sporadic. Acesti copii nu stiu ce sunt jucariile sau cum se joace cu ele, in clasa I nu stiu sa faca diferenta dintre un creion si un caiet, iar propozitii complete acestia reusesc sa compuna numai pe la 7 ani. Acesti copii devin adulti, beneficiari de servicii sociale si foarte probabil, infractori.

CE E DE FACUT?

O parte foarte importanta a solutiei este EDUCATIA! Donand un ghiozdan echipat ii oferi unui copil sansa unui viitor mai bun.

CUI?

Poti sa daruiesti ghiozdanul unei familii, unui copil anume, unei scoli sau asociatii favorite. Este important sa alegi varianta potrivita pentru varsta copilului. Am pregatit 4 variante de ghiozdane pentru 4 grupe de varsta diferite:  gradinita si clasa pregatitoare, scoala primara, gimnaziu si liceu.

Daca vrei sa faci o fapta buna si nu cunosti un copil in nevoie, noi iti recomandam  Asociatia OvidiuRO, care lupta de 15 ani pentru ca fiecare copil sarac sa primeasca educatie.  DETALII DESPRE ASOCIATIA OVIDIURO gasesti AICI.

Primele ghiozdane vor merge catre copiii din Ponorata, comuna Coroieni, judetul Maramures.

Urmarind blogul nostru o sa aveti posibilitatea de a vedea copiii care primesc ghiozdanele respective si impactul facut de ele.

CUM?

Tu cumperi un ghiozdan echipat in valoare de 119 lei, iar echipa noastra il va completa cu un stilou Faber-Castell Scribolino in valoare de 45 lei. Aceste rechizite simple, dar de calitate si absolut necesare ii ofera copilului posibilitatea sa mearga la scoala, sa invete sa scrie si sa citeasca, iar acesta este deja un pas inainte.

 

CAND?

Toate ghiozdanele cumparate pana la 15 Septembrie vor fi livrate  cel tarziu pana la finalul lunii SEPTEMBRIE, direct la adresa pe care o indicati sau la sediul Asociatiei OvidiuRO. Toate ghiozdanele cumparate dupa 15 Septembrie vor fi livrate cel tarziu pana la finalul lunii OCTOMBRIE.

Livrarea este gratuita oriunde in tara!

 

Iti multumim!

 

 

 

     

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

pe pagina